Vi går pink for brystkræft i oktober🎀

Vi går pink for brystkræft i oktober og donerer 100kr til Kræftens Bekæmpelse for hver solgte boks og giver dig samtidig 100kr rabat på vores pink bokse. 

Oktober måned er en tid, hvor efterårsfarverne begynder at dominere vores omgivelser, men i år har vi besluttet at tilføje et strejf af pink til denne sæson. Hos ReCollector er vi glade for at meddele, at vi støtter Kræftens Bekæmpelses "Støt brysterne" kampagne i hele oktober måned.

Hvorfor går vi pink?

Brystkræft er en udfordrende sygdom, der påvirker millioner af mennesker verden over. Vi vil som virksomhed gerne at tage del i at støtte samfundet og kæmpe for vigtige årsager. Derfor lancerer vi vores Pink Oktober-initiativ, hvor vi går pink og støtter brystkræftbevidsthed og forskning. 

Sådan kan du deltage:

For hele oktober måned vil vi donere 100 kroner til Kræftens Bekæmpelse for hver solgt pink boks fra vores sortiment. Vores pink bokse er produceret af genanvendt plast, som også kan genanvendes igen, hvis den skulle gå i stykker. Boksene kan bruges til opbevaring eller affaldssortering, hvor det er nemt, enkelt og stilfuldt at sortere.

Ved at vælge en pink boks fra ReCollector bidrager du aktivt til brystkræftforskning og forebyggelse.

Kræftens Bekæmpelse: En partner i kampen mod brystkræft

Kræftens Bekæmpelse har i årtier været en vigtig aktør i arbejdet med at forstå, forebygge og behandle brystkræft. Vi er stolte af at støtte deres vigtige arbejde, og vi opfordrer jer alle til at deltage i Pink Oktober-kampagnen ved at vælge vores pink bokse. Vi donerer 100kr til Kræftens Bekæmpelse for hver solgte pink boks.

Sammen gør vi en forskel:

Lad os sammen gå pink i oktober og støtte Kræftens Bekæmpelses "Støt brysterne" kampagne. Ved at købe ReCollectors pink bokse viser vi vores styrke som fællesskab og bidrager til at give håb til dem, der er berørt af brystkræft.

Vi sætter pris på jeres støtte og ser frem til at gå denne ekstra mil for en god sag i oktober.

Tak for at være en del af ReCollector og for at hjælpe med at gøre en forskel.

 Køb her: https://recollectorstore.com/da/products/recycling-box-ash-roseStøt brysterne