Tænk globalt, handl lokalt - vores bokse er produceret i Danmark

I en verden, hvor globalisering og international handel har nået hidtil usete højder, kan det være svært at huske vigtigheden af at støtte lokale virksomheder. Men det er netop, hvad der kan bidrage til en mere bæredygtig fremtid og reducere CO2-udledningen.

Hos ReCollector har vi valgt at producere vores bokse til opbevaring af affald/affaldssortering i Danmark, og det er ikke uden grund. Ved at producere vores bokse i Danmark, reducerer vi ikke kun de transportomkostninger og CO2-udledning, der ville være involveret i at importere produkter fra udlandet. Vi bidrager også til at skabe arbejdspladser og støtte den lokale økonomi.

Vi bruger genanvendt plast i vores produktion, hvilket betyder, at vi genbruger plast, der ellers ville have endt på deponi eller forbrænding. Dette reducerer affaldsmængden.

Vores valg om at producere vores bokse i Danmark har også en positiv indvirkning på kvaliteten af vores produkter. Vi har tæt samarbejde med vores leverandør og kan kontrollere hele produktionsprocessen fra start til slut. Dette sikrer, at vores produkter er af høj kvalitet og lever op til vores standarder for ansvarlig produktion og funktionalitet.

Vi tror på, at når vi tænker globalt og handler lokalt, kan vi skabe en mere bæredygtig og retfærdig fremtid. Ved at støtte lokale virksomheder og producere vores bokse i Danmark, bidrager vi til en mere bæredygtig og effektiv fremtid, samtidig med at vi opretholder høje standarder for kvalitet og funktionalitet.