Ny farve i sortimentet

ReCollectors kollektion har længe bestået af otte forskellige farver, men nu er den længe ventede niende farve klar: Nordic Sunset!

ReCollectors farver er ikke tilfældigt udvalgt. Vi bruger i høj grad jordfarver i vores kollektion. Jordfarverne afspejler naturen, og det skaber en ro og en tryghed, når vi tager naturen ind i hjemmet, og det kan også være en modpol til alt det utrygge og uforudsigelige, som sker ude i verden.

Vores nye farve Nordic Sunset larmer lidt mere. Den er inspireret fra de vilde farver, som ses på himlen engang i mellem, når solen står op. Det kan farvemæssigt være en kraftfuld oplevelse. Nordic Sunset kan nemt mixes og matches med de andre farver i vores kollektion, men den orange giver mere kant end de andre farver. I hjemmet vil farven markere sig mere og skille sig lidt mere ud end de farver, som vi ellers bruger i vores køkken, gang eller bryggers og dermed sendes også et stærkt statement via farven om, at her affaldssorterer vi.

Vi har allerede fået rigtig fin feedback på farven og vi glæder os til løbende at sende forskellige styles ud til inspiration.