Nu skal du også affaldssortere i dit sommerhus

De nye regler for affaldssortering har efterhånden været på manges læber og i Danmark skal vi sortere i 10 affaldstyper – og det gælder også sommerhuse.   

Plast / Glas / Metal / Pap / Papir / Restaffald / Fødevarekartoner / Tekstil / Farligt affald / Bioaffald 

 
I en rundspørge foretaget af Kommunernes Landsforening viser det sig, at der sorteres mindst i sommerhusområderne. Det er der flere årsager til. Dels kan der være mange forskellige gæster i sommerhuse, som skal informeres om den specifikke affaldssortering på stedet. Dels kan være svært at finde plads til affaldssortering i små køkkener, hvor pladsen er minimal og derudover er der måske ikke mulighed for at komme af med sorteret affald i kommunale affaldscontainere tæt på sommerhuse.


Hos ReCollector vil vi gerne gøre det nemt at affaldssortere, derfor er vores designløsning til affaldssortering væghængt, så du sparer pladsen i køkkenskabene. Vores bokse er omhyggeligt designet, så boksen kan åbnes med en lille skub, den er lugtfri og kan anvendes med en almindelig 20 liters pose. Vores bokse findes i 9 lækre nordiske farver, der passer perfekt ind i de fleste sommerhuse. 

 
Det kan godt være noget af en udfordring at starte op, men jo mere vi gør det, jo nemmere bliver det med tiden. Øvelse gør mester.