Genanvendt papir rocker!

I Danmark er vores forbrug af papir faldende, da vi forbruger færre reklamer, aviser og breve, og vi i langt højere grad bruger nettet til de forskellige tjenester.

At vi bruger færre ressourcer til papir er positivt, men ved at genanvende papiret kan vi yderligere spare på ressourcerne. Eksempelvis reduceres materialeforbruget ved genanvendt papir sammenlignet med nyt papir med 84%, vandforbruget falder med 77% og den globale opvarmning reduceres med 52,5% (Kilde: Miljøstyrelsens beregninger).

Når man driver virksomhed kan man også spare meget papir ved at bruge nettet eller sende en pdf frem for at printe et helt hæfte, men der er stadig områder, hvor papir bliver en nødvendighed. Eksempelvis bruger vi klistermærker til at hjælpe vores kunder med en nemmere affaldssortering. De er svære at erstatte. Derfor har vi valgt at få vores papirmaterialer trykt hos Danmarks mest bæredygtige virksomhed KLSPureprint.

KLSPureprint er et af Danmarks største trykkerier, og de har valgt at gå den bæredygtige vej. De har i mange år arbejdet med at reducere
deres miljøbelastninger. De kører i el-biler, får el fra vindmøller og har løbende skiftet miljøbelastende kemikalier ud med mere bæredygtige materialer. Gennem deres målrettede indsats opnåede de verdens skrappeste certificeringer, som er Cradle to Cradle. Det er vildt godt gået!

Vi er glade for at modtage de fineste og mest bæredygtige printmaterialer fra KLSPureprint.