FRA KAOS TIL ORDEN

Når det kommer til at starte affaldssortering, kan det virke som en overvældende opgave og ende i en rodet affære. For Maiken begyndte affaldssorteringen, da kommunen indførte krav hertil, men ingen løsninger passede til hendes behov. 

"Jeg ledte efter noget, der både var praktisk og stilfuldt," forklarer Maiken. 

Hendes løsning blev ReCollectors affaldssorteringsbokse, der viste sig at have flere funktioner, som hun bruger i hverdagen. Boksene forvandlede det kaos af affald til en struktureret og æstetisk løsning. 

"Det skaber mere orden, overskud og et pænere hjem," tilføjer Maiken.

ReCollectors bokse gjorde ikke kun affaldssorteringen lettere for Maiken, de gav også hendes hjem et løft og viste sig at kunne bruges på diverse måder.

Boksene, der er fremstillet af genanvendeligt plast og kan bruges til opbevaring af meget mere end bare affald. "De fungerer også perfekt som garn-opbevaringsløsninger," bemærker Maiken.

"Det er bare mega funktionelt og nemt," siger hun. "Jeg kan endda tage boksene med mig hen til sofaen, når jeg strikker."

Affaldssortering er kommet for at blive. ReCollectors bokse kan bruges til opbevaring, sortering og organisering af alt fra affald, til garn eller børnelegetøj. De er ikke kun er praktiske, men også tilføjer et æstetisk touch til hjemmet. 

"ReCollector havde alt, hvad jeg søgte," siger Maiken. Fra et bjerg af affald til stilfuldt interiør🤍