Flot og fleksibel løsning til dit affald

De nordiske hjem er præget af lys, enkelhed og afstemte farver. I designet af sorteringsboksen har vi taget udgangspunkt i den nordiske livsstil og gjort os umage for at skabe et klassisk og tidsløst design, som kan pryde hjemmet, samtidig med at du kan få styr på din affaldssortering.

ReCollectors design og farver er ikke tilfældige. Vi har hele tiden haft fokus på, at vi skal ramme det enkle, smukke og rolige udtryk, og det er farverne med til. De er valgt med inspiration fra naturen, hvor mange af farverne findes i skoven, ved havet og himlen. Farverne kan nemt sammensættes på kryds og tværs. De er udvalgt, så de kan komplementere hinanden og stadig bevare det rolige, afdæmpede udtryk.

Affaldssortering kan sagtens være et designelement i hjemmet frem for de meget traditionelle løsninger til håndtering af affald, som er holdt i sorte farver og udviklet til at kunne gemmes væk under en vask eller i et bryggers. ReCollector gør op med den tankegang, da vi ser affald som ressourcer, og som godt kan pakkes ind i stilfulde designløsninger.