Affaldssorteringssystem: Sådan bruger du vores affaldsbokse

Affaldssortering er en vigtig del af at opretholde et rent og friskt hjem. 

Med vores ReCollector affaldsbokse har vi gjort affaldssortering nemt og bekvemt. Vores løsning er enkel og brugervenlig – bokserne er lette at klikke af og på samt at tømme, når de er fyldt. 

Placering af affaldsboksene


Overvej placeringen af dine affaldsbokse. Ideelt set bør de være let tilgængelige, og med vores brugervenlige design er de velegnede til at hænge fremme og være en stilfuld tilføjelse i dit hjem.

Affaldssortering tilpasset dine behov


Forskellige husstande har forskellige vaner og behov. Overvej, hvor mange kategorier, der bedst giver mening for dig at sortere efter. Du kan gøre det nemt og overskueligt at huske, hvor affaldet skal hen med vores transparente stickers til din affaldsboks, eller opbygge dit personlige affaldssorteringssystem af vores bokse i forskellige farver.

Lufttætte affaldsbokse

Vores affaldsbokse er ikke kun udviklet til affaldssortering, men også som et stilfuldt element i dit hjem. De er designet til at være lufttætte og sikre, at ingen ubehagelige lugte forstyrrer hjemmet. Derfor lukker boksene også automatisk. Husk blot at lukke låget efter brug, hvis du har sat håndtaget i spænd (se videoen ovenfor).

Simpel rengøring

I en travl hverdag ønsker de færreste at bruge tid på at vaske flere forskellige affaldsspande. Derfor er ReCollectors spande nemme og hurtige at tage ud og rengøre i køkkenvasken. 

Vi forstår, at livet kan være travlt, derfor er vores affaldsbokse designet til at gøre affaldssortering nemt for dig.

Her kan du se, hvor nemt det kan være:

 

Affaldssortering er ikke bare en nødvendighed, det er også en måde at skabe et rent og behageligt hjem på. Med ReCollector affaldsbokse forsøger vi at gøre affaldssortering så funktionelt og stilfult som muligt.

Vi håber, at disse tips vil hjælpe dig med at gøre din affaldssortering mere enkel, velorganiseret og stilfuld.

Tak fordi du læste med. 🤍