Brugerne ved bedst

ReCollectors sorteringsboks er udviklet på baggrund af flere antropologiske brugerundersøgelser. Tankerne bag dette har været at skabe funktionalitet ud fra forbrugerbehov, da vi hos ReCollector er overbevist om, at brugerne ved bedst, når det kommer til affaldssortering i deres eget hjem. Vi har blandt andet lavet observationer af, hvad folk gør med deres fødevareemballage under madlavningen i deres køkken, og derudover har vi afholdt flere workshops, hvor emnerne har været, hvilke præferencer og krav deltagerne har til affaldssortering, og hvilke barrierer for mere og bedre affaldssortering, deltagerne oplever.

Dette arbejde er der kommet mange gode idéer ud af, som har resulteret i, at ReCollectors nye bokse til affaldssortering imødekommer forbrugernes behov. På baggrund af disse workshops er ReCollector udviklet som en effektiv og fleksibel måde at affaldssortere, der er plads til i alle hjem. Ikke alle hjem er ens, og der kan være behov for, at affaldssorteringen både er tilgængelig og uforstyrrende. Det skal nemlig både være nemt, funktionelt og pænt. I udviklingen af vores nye løsning til affaldssortering har vi blandt andet indtænkt:

Pladsmangel

Den største udfordring hos forbrugerne i forbindelse med affaldssortering er pladsmangel. Uanset lejlighedens eller husets størrelse kan det knibe med skabspladsen. Med de øgede krav til affaldssortering er den traditionelle plads under vasken blevet for lille. ReCollectors sorteringssystem er derfor væghængt og fleksibelt, så det er muligt at sammensætte en løsning, som passer præcis til det behov og den plads, man har.

Design

Forbrugerne vil gerne have deres sorteringsløsning til at hænge fremme, men så skal det være pænt. ReCollectors designløsning er derfor ikke kun funktionel, men er skabt i et klassisk, skandinavisk design med enkle linjer og neddæmpede farver, der kan passe ind i ethvert hjem.

Poser

Poser kan være et irritationsmoment, når de ikke passer. Derfor har en helt almindelig 20 L affaldspose været udgangspunkt for målene i ReCollectors design. ReCollectors sorteringsboks er designet, så poserne både passer perfekt og er lette at sætte i. Se her, hvor nemt det er, at sætte en pose i en ReCollector-sorteringsboks: